Evia
  • Home
  • Bedrijfsarts Anatole Harsveldt

Bedrijfsarts Anatole Harsveldt

Mijn naam is Anatole Harsveldt, onafhankelijk bedrijfsarts. Ik ben sinds 1992 werkzaam als bedrijfsarts en heb veel ervaring opgedaan in diverse organisaties en bedrijfsculturen. Naast advisering over het organiseren van arbeid en gezondheidsbeleid bestaat een belangrijk deel van mijn werk uit de reïntegratiebegeleiding van werknemers en advisering aan de leidinggevenden. Arbeidsongeschiktheid wordt voor een belangrijk deel door problemen veroorzaakt. Dan moet je als bedrijfsarts niet onnodig medicaliseren, maar naar mogelijkheden kijken om aan het werk blijven.

Ik heb altijd mijn blik gericht op terugkeer in arbeid, met een activerende attitude naar werknemer en werkgever. Door werknemers te motiveren om anders met hun problemen om te gaan of ze op mogelijkheden te wijzen. Maar ook door leidinggevenden te leren op een andere manier met hun werknemers om te gaan. Feedback die ik krijg is dat ik op een open, heldere, doelgerichte en activerende wijze te werk ga en daarbij de belangen van werknemer en werkgever goed in balans weet te houden.

Anatole Harsveldt

Oorzaken van verzuim

Driekwart van de ziekmeldingen heeft een andere oorzaak dan ziekte. Onze bedrijfsartsen herkennen die en helpen werknemers snel weer aan het werk.

Zelfstandige bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen van Evia zijn zelfstandig én geregistreerd. U krijgt geen standaardprocedures maar maatwerk van capabele bedrijfsartsen.

Zieke werknemer duur

Een zieke werknemer kan een werkgever tot 350 euro per dag kosten. Een snelle reïntegratie is dus geen overbodige luxe. Wij kunnen daarbij helpen.

Vraag? Bel ons op 06 - 43 26 4042 of stuur een e-mail