Evia

Keuring door een bedrijfsarts

Een werknemer kan klachten ontwikkelen die uiteindelijk tot verzuim leiden. Die klachten kunnen allerlei oorzaken hebben. Oorzaken in de privé-sfeer, maar ook op de werkvloer. Denk aan relatieproblemen, ziekte in het gezin of een collega met wie het niet botert.

Lees meer

Reïntegratiebegeleiding door bedrijfsarts

Een werknemer die ziek of gehandicapt raakt, komt vaak thuis te zitten. Met aanpassingen of begeleiding kan zo iemand vaak tóch weer gaan werken. Dit noemen we reïntegratiebegeleiding. Hoe eerder een bedrijfsarts werkgever en werknemer begeleidt, hoe eerder een thuis zittende werknemer het werk kan hervatten. Zonder reïntegratiebegeleiding van een bedrijfsarts komen werknemers vaak moeilijk weer aan het werk.

Lees meer

Oorzaken van verzuim

Driekwart van de ziekmeldingen heeft een andere oorzaak dan ziekte. Onze bedrijfsartsen herkennen die en helpen werknemers snel weer aan het werk.

Zelfstandige bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen van Evia zijn zelfstandig én geregistreerd. U krijgt geen standaardprocedures maar maatwerk van capabele bedrijfsartsen.

Zieke werknemer duur

Een zieke werknemer kan een werkgever tot 350 euro per dag kosten. Een snelle reïntegratie is dus geen overbodige luxe. Wij kunnen daarbij helpen.

Vraag? Bel ons op 06 - 43 26 4042 of stuur een e-mail