Evia

Bedrijfsarts voor werknemers

De overheid wil dat zoveel mogelijk mensen werken. Ziek of niet. De bezuinigingen om Nederland door de economische crisis te loodsen, worden duidelijk voelbaar voor iedereen. Vooral voor werklozen, zieken en gehandicapten. Uitkeringen worden gekort en soms zelfs ingetrokken of afgeschaft. Verder krijgen werkgevers in de toekomst waarschijnlijk minder verplichtingen jegens zieke werknemers. Voor u als werknemer dus belangrijk om te blijven werken. Ook als u daar problemen bij ondervindt. De bedrijfsartsen van Evia kijken samen met u naar wat u nog wél kunt. Aanpassingen of hulpmiddelen nodig? Wij kunnen die voor u regelen en behartigen uw belangen bij uw werkgever.

Bedrijfsarts: ‘Werken maakt gelukkig’

Mensen die werken zijn gelukkiger dan mensen die thuis zitten. Zelfs als ze weinig plezier hebben in hun werk. Werken geeft mensen een gevoel van nut. Erg belangrijk. Voor u als werknemer is het belangrijk gezond te blijven en de juiste balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Evia kan u daarbij helpen. Onze bedrijfsartsen geven u goed advies of begeleiden u tijdens uw reïntegratie.

Bedrijfsarts: ‘Werken loont’

Ook nú al is het voor u financieel aantrekkelijker te blijven werken. Uw werkgever betaalt uw loon weliswaar een tijd door als u ziek thuis zit, na een tijdje loopt het bedrag dat u maandelijks krijgt terug. Onze bedrijfsartsen helpen u graag. Of het nou gaat om reïntegreren na een periode van ziekte, of om coaching en advies als de dingen even niet zo lopen als u wilt. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Oorzaken van verzuim

Driekwart van de ziekmeldingen heeft een andere oorzaak dan ziekte. Onze bedrijfsartsen herkennen die en helpen werknemers snel weer aan het werk.

Zelfstandige bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen van Evia zijn zelfstandig én geregistreerd. U krijgt geen standaardprocedures maar maatwerk van capabele bedrijfsartsen.

Zieke werknemer duur

Een zieke werknemer kan een werkgever tot 350 euro per dag kosten. Een snelle reïntegratie is dus geen overbodige luxe. Wij kunnen daarbij helpen.

Vraag? Bel ons op 06 - 43 26 4042 of stuur een e-mail