Evia

Bedrijfsarts voor werkgevers

Verzuim van werknemers kan u als werkgever veel geld kosten. Per zieke werknemer tot 350 euro per dag! Vaak heeft verzuim niet-medische oorzaken waar werknemers moeilijk over praten. Schakel voor die oorzaken tijdig een bedrijfsarts in. Een bedrijfarts die problemen niet alleen medisch benadert en ook oplossingen heeft voor niet-medische oorzaken. Hoe langer uw werknemer thuiszit, hoe kleiner de kans dat hij/zij terugkomt. Evia kan u die bedrijfsarts leveren. U sluit met ons een contract af en níet met de arbo-dienst of een zorgverzekeraar.

Juiste aanpak voor iedere werkgever

Evia werkt samen met bedrijven die arbo-dienstverlening op maat willen. We werken niet met standaardprocedures maar stemmen onze hulpverlening altijd af op de organisatie waar we werken. De oorzaken van verzuim hangen samen met de bedrijfscultuur en de werkzaamheden binnen een bedrijf. Alleen als bedrijfsartsen zich goed verplaatsen in werkgever en werknemers, kunnen ze adviseren hoe u verzuim laag houdt. Onze bedrijfsartsen doen dat.

Spreekuur bedrijfsarts bij u op het bedrijf

Wij stemmen onze aanpak altijd af op het bedrijf en de mensen waarmee we van doen hebben. Steeds meer werkgevers waarderen dat. Tekenend voor onze dienstverlening op maat: onze bedrijfsartsen houden bij voorkeur spreekuur bij ú op het bedrijf. Dat bevordert de communicatie met zowel u als uw werknemer. Mocht dat lastig zijn, dan kunt u gebruik maken van een onze spreekuurlocaties in Groningen, Friesland,

Drenthe of Overijssel.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Oorzaken van verzuim

Driekwart van de ziekmeldingen heeft een andere oorzaak dan ziekte. Onze bedrijfsartsen herkennen die en helpen werknemers snel weer aan het werk.

Zelfstandige bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen van Evia zijn zelfstandig én geregistreerd. U krijgt geen standaardprocedures maar maatwerk van capabele bedrijfsartsen.

Zieke werknemer duur

Een zieke werknemer kan een werkgever tot 350 euro per dag kosten. Een snelle reïntegratie is dus geen overbodige luxe. Wij kunnen daarbij helpen.

Vraag? Bel ons op 06 - 43 26 4042 of stuur een e-mail