Evia

Coaching en advies van onze bedrijfsartsen

De bedrijfartsen van Evia herkennen de achterliggende oorzaken van verzuim en stimuleren werkgever én werknemer om zelf met oplossingen te komen. Door deskundig te coachen. Verzuim wordt maar zelden veroorzaakt door gezondheidsklachten alleen. Iemand kan thuis problemen hebben of voelt zich juist op zijn werk niet op zijn gemak. De bedrijfsartsen van Evia herkennen dit soort problemen goed. Samen met leidinggevende en werknemer analyseren onze bedrijfsartsen de situatie rond een zieke werknemer. Ze stimuleren leidinggevende en werknemer zoveel mogelijk om met eigen oplossingen te komen.

Bedrijfsarts: advies werkgever én werknemer

Verzuim komt vaak voort uit onvrede van een zieke werknemer over zijn werksituatie. Ik voel me niet gesteund door mijn baas en collega’s. Ik vind mijn baan saai. Ik heb te weinig toekomstperspectief. Alleen door deze gevoelens te bespreken, kun je iets aan dit soort verzuim doen. Onze bedrijfsartsen hebben daar veel ervaring mee en adviseren daarna werknemer én werkgever.

Goede organisatie = minder verzuim

Geeft u uw werknemers veel bewegingsvrijheid en biedt u ze toekomstperspectief? Grote kans dat ze bevlogen zijn! En dat wilt u, want bevlogen werknemers zijn gezonder en verzuimen minder. Met een iets andere benadering gaan uw werknemers weer met plezier naar hun werk. Onze bedrijfsartsen bevorderen de communicatie tussen u en uw werknemers en vertellen u hoe u de werksfeer en effectiviteit op uw werkvloer verbetert.

Oorzaken van verzuim

Driekwart van de ziekmeldingen heeft een andere oorzaak dan ziekte. Onze bedrijfsartsen herkennen die en helpen werknemers snel weer aan het werk.

Zelfstandige bedrijfsartsen

De bedrijfsartsen van Evia zijn zelfstandig én geregistreerd. U krijgt geen standaardprocedures maar maatwerk van capabele bedrijfsartsen.

Zieke werknemer duur

Een zieke werknemer kan een werkgever tot 350 euro per dag kosten. Een snelle reïntegratie is dus geen overbodige luxe. Wij kunnen daarbij helpen.

Vraag? Bel ons op 06 - 43 26 4042 of stuur een e-mail